17.05.2025., 21:52
|
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Autor zkljaja
Misljenje James Maya o autu mi je relevantno otprilike kao članci koje Coconut objavljuje u ovoj temi ��
Sic u ovoj je neudoban za poludit, pola sica je mekano, onda na pola sica štanga i prednji dio tvrd, podsjeca me na Astru G (?) moji u Ibizi od Golfa 6 su svemirski brod, a da ne pričam o Octy RS2
Vjerujem da je u 159ki onaj smeđe narančasti kožni sic teški show, ali nisam probao pa ne znam…
Dal je auto izrauban od prije ili ne, ne znam, znam da ga je poznanik kupio prije 5 godina sa 100tkm…
Ni mene, al bi me bilo sram dat 30k€ za nju
Jbt uzmem Rline Passata BiTDi i ostane mi još za drugi motor, turbine i Dq500 ako zatreba
|
Znači naša je bila pištolj model sa valjda bazičnim sicevima i nema veze sa tim šta govoriš, kakva štanga? Gazilo se koljenima ne njih, prevozilo od namještaja do šuta, nigdje se nije iskidao niti propao. U firmi smo imali finiji model sa kožnim sicevima, oni nema šanse da su ikom neudobni. James May je više šala, govorim svoje mišljenje na temelju iskustva vožnje puno različitih vozila. Golf 6 sam vozio u GTI izvedbi i sic je bio crkvena klupa u odnosu na 147 koju sam vozio u to vrijeme. Možda je do različitih guzica