Citiraj:
Autor Exy
Stvar je pretpostavljam subjektivne prirode. Čak i 2x MFG dodaje latenciju kao da igraš online preko ISDN-a 
Ako ti to ne osjetiš -> odlično. Pretpostavljam da ovisi i o igri. No generalno gledano treba imat u startu 100 fps-a da to ima nekakvu primjenu jer se onda interni realni render time povećava tak da pravih frejmova imaš manje nego bez mfg-a. Mislim ima to valjda svojih primjena, ali nvidia je to sve skupa dosta đubretarski prikazala kao nešto što uopće nije, no na to smo već valjda navikli.
|
Nvidia je po običaju prodala "muda pod bubrege", ali u načelu MFG nije uopće loša stvar, čak i na ovoj slabašnoj rtx 5060 ti.
Konkretno u novom Doomu i Black ops 6 kampanji (nije MFG nego obični) povećanje latencije nije drastično primjetno, točnije moram tražiti razliku, a u samom gameplayju nakon 5 min više uopće ne kontam jel bolji ili lošiji odaziv, ali ok, možda ja jednostavno nisam osjetljiv toliko na to kao netko drugi.
Zanimljivo kako mi recimo u Doomu sa fps counter implementiranim u igri čak pokazuje veći odaziv kada je ugašen MFG, nekih 15 ms, a kada ga stavim na x4 bude 7-8 ms, sad ne znam jel im taj mjerač krivo broji ili što.
Uglavnom u Doomu jako lijepo radi MFG, a nadam se da Nvidia još to popegla u budućnosti, pa bude joiš bolje.