16.05.2025., 19:47
|
|
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
Autor slavonac90
Ne bih se naš složio s ovim u vezi FG, jer FG je meni osobno odlična stvar, diže dosta FPS uz dizanje latencije koje je gotovo neprimjetno na postavkama x2 i x3, dok je na x4 već dosta primjetno tako da ću tu zadnju opciju zanemariti.
Meni osobno je to za SP igre odlično, dok ću ga u MP svakako gasiti jer ću isti FPS dobiti spuštanjem postavki, a ne želim imati u primisli da sam loš zbog FG. 
Jučer baš isprobao i Doom novi te dobijem 110-120 fpsa na 4k, DLSS performance, FG x3, Ultra detalji...izvedba je odlična i ne primjetim neku razliku što se tiče odaziva kada je FG ugašen ili podešen na x3. Puno gora situacija je zapravo kada je ugašen jer je fps na 60, a ovako bude na 100+.
Uglavnom, kao što je netko već spomenuo, sve ide prema tome da se grafičke upgrejdaju sve više softverom i novim tehnologijama, dok će pomak u rasteru biti sve manji i manji...dakle htjeli mi to ili ne prihvatiti, ovisimo i ovisti ćemo o upscalingu, lažnim frameovima itd., osim ako nam nije opcija izvaliti 2000 eura za grafu.
|
Stvar je pretpostavljam subjektivne prirode. Čak i 2x MFG dodaje latenciju kao da igraš online preko ISDN-a 
Ako ti to ne osjetiš -> odlično. Pretpostavljam da ovisi i o igri. No generalno gledano treba imat u startu 100 fps-a da to ima nekakvu primjenu jer se onda interni realni render time povećava tak da pravih frejmova imaš manje nego bez mfg-a. Mislim ima to valjda svojih primjena, ali nvidia je to sve skupa dosta đubretarski prikazala kao nešto što uopće nije, no na to smo već valjda navikli.
|
|
|