Citiraj:
Autor Exy
dlss4 ima i serija 3xxx, i ranije čak iako su tamo dobici upitni jer su grafe preslabe.
mfg je isto sranje i na desktopu i na laptopu jer brutalno diže latenciju. jedino gdje eventualno ima nekakvu primjenu je za nabrijavanje frameova na ekranima sa 360+ herca, iako je i to po meni upitno pošto povećana latencija subjektivno stvara osjećaj nižeg frame-ratea.
|
Ne bih se naš složio s ovim u vezi FG, jer FG je meni osobno odlična stvar, diže dosta FPS uz dizanje latencije koje je gotovo neprimjetno na postavkama x2 i x3, dok je na x4 već dosta primjetno tako da ću tu zadnju opciju zanemariti.
Meni osobno je to za SP igre odlično, dok ću ga u MP svakako gasiti jer ću isti FPS dobiti spuštanjem postavki, a ne želim imati u primisli da sam loš zbog FG.

Jučer baš isprobao i Doom novi te dobijem 110-120 fpsa na 4k, DLSS performance, FG x3, Ultra detalji...izvedba je odlična i ne primjetim neku razliku što se tiče odaziva kada je FG ugašen ili podešen na x3. Puno gora situacija je zapravo kada je ugašen jer je fps na 60, a ovako bude na 100+.
Uglavnom, kao što je netko već spomenuo, sve ide prema tome da se grafičke upgrejdaju sve više softverom i novim tehnologijama, dok će pomak u rasteru biti sve manji i manji...dakle htjeli mi to ili ne prihvatiti, ovisimo i ovisti ćemo o upscalingu, lažnim frameovima itd., osim ako nam nije opcija izvaliti 2000 eura za grafu.