View Single Post
Staro 15.05.2025., 22:01   #7193
chillout23
Your God is in your mind.

chillout23's Avatar

Datum registracije: Jun 2017
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Iz nekog razloga ti nije dao da se spojis na njegov glavni A2DP profil za streamanje mjuze (osjetno kvalitetniji zvuk) nego si se spajao na njegov HSP/HFP drugi profil koji se ponasa kao headset/hands-free profil preko kojeg je i zvuk dosta losiji.
Da, taj drugi vidi kao hands free..

Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Bitno da sad radi, a imas i bolju wifi karticu sada. Ako imas speedport ruter to je ujedno problem brzina jer taj ruter nije neki performer. Ta kartica u tvom laptopu moze gurati gigabit kada mrezna oprema to moze isporuciti, ne sekiraj se za te varijacije u brzinama. Speedport je meh ruter
Da, Speedport je...ne sekiram se
Posložilo se na kraju sve i mir. Ovo si mi fino objasnio i sad mi je jasno sve, a do maloprije mi nikaj nije bilo jasno

Ali opet mi nije jasno zakaj VLC baca na taj slabijii profil i dalje, a AIMP normalno radi kak treba? I kad pustim neki video, isto baca na taj slabiji profil i moram ga promjenit u startu na njega inače nema zvuka, a i par puta doke se gleda film izbaci s tog profila na laptop i onda nakon 10ak sekundi vrati...dakle po toj nekoj logici, VLC je problem radi nečega..

Hvala

Zadnje izmijenjeno od: chillout23. 15.05.2025. u 22:06.
chillout23 je offline   Reply With Quote