Citiraj:
Autor xlr
Iz nekog razloga ti nije dao da se spojis na njegov glavni A2DP profil za streamanje mjuze (osjetno kvalitetniji zvuk) nego si se spajao na njegov HSP/HFP drugi profil koji se ponasa kao headset/hands-free profil preko kojeg je i zvuk dosta losiji.
|
Da, taj drugi vidi kao hands free..
Citiraj:
Autor xlr
Bitno da sad radi, a imas i bolju wifi karticu sada. Ako imas speedport ruter to je ujedno problem brzina jer taj ruter nije neki performer. Ta kartica u tvom laptopu moze gurati gigabit kada mrezna oprema to moze isporuciti, ne sekiraj se za te varijacije u brzinama. Speedport je meh ruter
|
Da, Speedport je...ne sekiram se

Posložilo se na kraju sve i mir. Ovo si mi fino objasnio i sad mi je jasno sve, a do maloprije mi nikaj nije bilo jasno
Ali opet mi nije jasno zakaj VLC baca na taj slabijii profil i dalje, a AIMP normalno radi kak treba? I kad pustim neki video, isto baca na taj slabiji profil i moram ga promjenit u startu na njega inače nema zvuka, a i par puta doke se gleda film izbaci s tog profila na laptop i onda nakon 10ak sekundi vrati...dakle po toj nekoj logici, VLC je problem radi nečega..
Hvala