View Single Post
Staro 15.05.2025., 21:09   #4221
buljaka
Premium

Datum registracije: Aug 2014
Citiraj:
Autor blava Pregled postova
Mislim svaka čast na takvu odluku,trt bi razumio jer to čak i prepisuju u slučaju niskog testa,ali ostalo kad pogledam moguće posljedice ako si sretnik sa nuspojavama i uz to utjecaj na psihu kad pogledam podcast sa dr mike isratael i sta je njemu bilo ...

Kako to ide u kasnijim fazama kad ne idu tako visoke doze,sto se tiče održavanja lean muscle mass itd.cisto informativno,koliko držiš uh i na čemu ti se bazira unos proteina ?

Poslano sa mog SM-S928B koristeći Tapatalk
Pazi treba se dobro educirati definitivno. Ja sam prvo godinu dana čitao sve moguće , od foruma do publikacija na pubmed i 99 posto tih stvari koje oni spominju su na ogromnim dozama koje ja ne mislim dostići . Platio sam i planiranje kure kod coachdavida da ne idem na slijepo i nadzire me već 3 mj

Npr tren na 100 mg tjedno nema nikakvih posljedica a imaš lijepe gainove.
200 sammisao na svoju ruku i dobio pojačanu agresivu i noćno znojenje . Ono što kažu da bi jebo sve što se kreće, istina je. Doslovno moram se boriti protiv poriva da nisam opsjednut sexom. Nemam gay želje niti da tučem okolo ljude

Vjerojatno svakome samo pojača ono što ima u sebi , jer čitao sam svašta kao i ti vjerojatno.

Uh držim na 6g po kg jer sam trenutno na masi, proteini većinom iz hrane ali ne stignem uvijek sve pa npr popijem i do 4 mjerice proteina na dan da nadoknadim nekad .

Koliko će ostati kad smanjimo na trt dozu, vidjeti ćemo. Trebalo bi dosta. Ne nadam se čudima i znam da npr bench sa 110 na 180 nisam digao u 5 mj bez kemije i bio bi sretan ako ostanem na 150 kg npr.

Ono što je primjetno je da sam sa 15kg težine dobio i nešto masti naravno ali slijedeći mjesec ide cut
.
Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
Naw trebaju mi testisti i zdrav razum.

Testisi su atrofirali, ali oprema radi bolje nego ikada hahahaha

Zdrav razum je ostao samo lakše planes. Čak si poprilično bistrijeg uma u većini situacija . Kažem ako naginjes agresivi onda je problem definitivno.
buljaka je offline   Reply With Quote