View Single Post
Staro 15.05.2025., 16:06   #14007
JuiceBox
Xulos :)
Moj komp

JuiceBox's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor PR3DA70R Pregled postova
Ja potrošim u prosjeku oko 40-50% za cijeli dan. Manje nego sa 14 Pro kojem bi pojelo bar 60%.

I što god radio zahtjevnije (lightroom, rezanje, exportanje videa/slike) iPhone se kurio od vrućine da sam mislio da će u jednom trenutku ekslodirat u ruci. Nedo bog ikakav multitasking... Dok S25U hladan do jedva mlako topal, svi isti zadaci, ni da ga dirne.
iPhone: Poslat neki video prijatelju i dok se šalje stavit u pozadini da bi nešto drugo pogledao ili napravio dok se šalje. Možeš mislit, odmah error kod slanja. Moram za svaki drek dok se šalje buljit u progress bar i pazit da se ne ugasi ekran. Kad pričamo o precijenjenim govnima.

I da, poanta priče. Sve je to individualno, ovo zadnje je bilo samo usput kad se već pljuje.
Da se razumijemo, ja nisam ni sa iPhone više zadovoljan, zato tražim alternativu, kamere su mi i više nego dobre (obična 15ica), ali od iOS 18 na ovamo svaki update je sve gori, o iTunes da ne pričam. Precjenjeno smeće vezano za s25U se odnosilo isključivo na kamere , daleko od toga da uređaj ne valja, naprotiv sam rad na njemu je divota (probao u telemachu par min ).Za bateriju mi je bitno da izdrži dan, ja svoj iphone ionako punim sa 10w preko noći do 90% . Koliko gledam po redditu, fotke na s25U su super dok je vani dan, ako je sumrak/noć ili objekt u pokretu, blagi užas , kao vodene bojice. Čekamo s26u i pixel 10, nema druge.