View Single Post
Staro 15.05.2025., 15:17   #103
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor tuna3 Pregled postova
Ma jasno, imao sam prije ovog 5700XT i FSR mi je bio jeben kad sam prolazio Phantom Liberty, ali sad mi ne bi trebao biti potreban.
I nije, osim izgleda u Doomu
Morat ću se malo još poigrat, sinoć je kasno izašlo pa nisam stigao previše testirat, ovo malo što sam mjenjao nije imalo utjecaja na native ali ako sa FSR-om bude izgledalo kao govno ide refund.
Pa daj malo preciznije što točno ne valja, na kojim točno postavkama i kako se vrti...

I ovdje se frajer valjda žali ako sam dobro skužio, a isto nikakve podatke nije dao. Ili je zadovoljan....niš nisam skužio, samo da je palio i gasio triple buffering i da to mu je to mijenjalo performanse...

A što se gameplaya tiče, da ako sam dobro shvatio po rivjuima, ti stalno moraš kontrirati tj pratiti što rade neprijatelji da bi znao "odgovoriti" (rekao bih kao Ikaruga npr koja meni nikako ne leži, a smatra se jednim od naj naj schmupova)....ja sam više za ono klasično napucavanje bez mozga....probam ako izađe VHS verzija, ne djeluje ovo baš pretjerano dobro.
Već nastavak mi je bio malo tu mač sa platformama, skakutanjem, klizanjem i ostalim...2016 mi je bio puno bolji.