Citiraj:
Autor pula89
Točno tako sam i ja tako gledao, jer kada bih kupovao samo računalo kako je Ibme74 napisao, onda bih svejedno trebao kupiti i monitor cca 200€ dodatnih.
Jedino što me kod ove konfiguracije (ove prve polovne koju sam naveo) koja uključuje i periferiju brine je to da sam za "Grafička MSI GeForce RTX3060Ti Ventus 2X OCV1, 8GB GDDR6" čuo jako loše kritike (npr. da je napravljena od jeftinog/lošeg materijala, da joj je limitirana snaga na 200W) jedino da joj je dobra cijena i to što je iz "Ti" serije. Još kad se uzme u obzir da je u ovom slučaju i rabljena, ne znam isplati li se uzeti to računalo, iako me vuče jer dobijem u cijeni taj monitor (tipkovnicu, miš i zvučnike i tako imam svoje).
|
The ventus line up from MSI are good cards with decent cooling and high quality parts that would last you for years. In my opinion, I'd say it is a good card that should not be placed in a tier list to avoid. Buying GPUs from a brand that is not well known or known to have problems are the only things that you should avoid in buying GPUs. Most reviewers on youtube have high standards when it comes to reviewing graphics cards. Just enjoy your card and don't mind the reviews of other youtubers because what they are saying are only just an opinion of their own views from that card.