Citiraj:
Autor WraGG
Ma ne smeta mi, zato i kazem da je to onaj dobri bol kad znas da si nesto dobro napravio. Nekad dodjem s posla, pojedem nesto, odradim trening u teretani i odem napraviti 10-12km pjesice. Zadnjih par km sam sebe podapinjem 
S obzirom da mi je 45 godina, i da prije par mjeseci nisam trenirao, na posao sam isao sa skuterom ili autom i nisam ni 2000 koraka dnevno pravio, ovo mi je poprilican uspjeh.
|
Čitam ti zadnja dva posta i totalno sam ljubomoran. Radim sjedalački posao, hodam povremeno (8000 koraka 2x tjedno, ostalo manje), ne vježbam, nisam debeo, ali na svojih 183cm visine imam 90kg, previše uglavnom. Isto sam u 45-oj plus imam dvije dijagnoze za operaciju zbog hernije diska L5-S1, nije hitno, ali kad se odlučim bi trebao ići. Ako me pere kriza srednjih godina, onda je to u obliku da iznutra vrištim: "daj mi moje 20 godišnje tijelo nazad!", sve ostalo mi je kul u životu.
Uglavnom, morat ću nešto promijenit. Prehranu prije svega, više hodanja pod br. dva, a vježbanje u obliku trbušnih/leđnih i sve kaj ne uključuje opterećenje na kičmu.