View Single Post
Staro 15.05.2025., 11:37   #100
c-shadow
Premium
Moj komp

c-shadow's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Renesis Pregled postova
Razumijem, ali kako sam pisao gore, cijeli "sustav" je ovisan samo o glavi, u ovom slucaju BNT165. A za to ima svih rezervnih dijelova i uputa.

Svi ovi sustavi su iznimno "glupi", postima se 5 brojeva (vremenski intervali) i to je to.

Svakih X mjeseci trpas vrecu soli, svakih XX mjeseci ide regeneracija aktivnog materijala.

I onda ako vidis da ta jedna glava ne kosta 100€ nova, tank ide za 35€, i ostatak stvari neces skupiti jos 150€ sve skupa, meni je bio upitnik zasto platiti nesto 1300€ u HR?

Ma imaš ti pravo
Jednom kad vodoinstalater napravi priključke, onda se kasnije može i neki drugi uređaj staviti.
Hm, možda bi bilo dobro i električaru napomenuti da povuče u taj kut prostorije i struju i stavi utičnicu, neka se nađe

Idem tražiti kako se ti depuratori čiste, odnosno regeneriraju
Na ovoj DE stranici baš taj link ne radi
Ono s čim imam iskustva je suđerica - to je Mujo nasipaj sol i ništa ne diraj. Depurator za espresso kava aparat - povremeno se nasipa sol, nakon što se u ionskom izmjenjivaču odlijepi kamenac, istoči se i ispere vodom.
Pretpostavljam da je ova druga shema, a do uređaja je valjda da li tu ja moram nešto raditi osim dosipati sol ili će on to sam
c-shadow je offline   Reply With Quote