View Single Post
Staro 15.05.2025., 11:16   #962
slavonac90
Premium
Moj komp

slavonac90's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
Citiraj:
Autor The Exiled Pregled postova
Najgore je to kaj se s ovom generacijom urušila ta iluzija nVidijinog savršenstva, a njih jednostavno nije briga, sve je to krivnja krajnjih korisnika koji se ne znaju služiti kupljenim, jer nVidia nema loš proizvod ni konkurenciju. Da sad opet ne linkam onog nVidia Švabu koji laže dok zine na svako pitanje direktno pred hrpom novinara i kamera, jednostvno nema tu popuštanja, kakva izgaranja i loši driveri, to su sve izdvojeni slučajevi, jer njihove analize pokazuju da su ljudi nikad sretniji, cijene praktički bagatela, dostupnost najveća ikad u povijesti firme i tome slične nebuloze.

Izbora definitivno ima, do te mjere da se tema sasvim spontano pretvorila u onu reklamu gdje svaka (1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6) ima svoj faktor.
Bitno da je lager pun, dakle za svakog po nešto, a o cijeni i isplativosti nećemo, isto kao i sa tetama, nije isplativo ni dat 100 eura za 5 minuta užitka, al ljudi vole

Citiraj:
Autor Gemmy Pregled postova
ma nis nefali 5070 ti, ta mi je i bila glavni izbor dok nisam vidio cijene

nisam htio uzimat ove s slabijim coolerom, jer sam se vec opekao s ventus modelom, a ovi jaci modeli su 400e skuplji od top modela 9070xt.
za tu cifru vec startaju 5080, tako da se preselio u drugi tabor na neko vrijeme da povecam udio za 0,000001%
Ja sam također pikirao rx 9070 jer mi se čini top grafa, ali kada je Nvidia korigirala malo cijene, opet je prevagnulo na njihovu stranu, iako sam na se na kraju odlučio za još niži rang kako je bilo i prvotno planirano, a za 3 godine će vjerojatno biti opet "ajmo Jovo na novo"
slavonac90 je offline   Reply With Quote