View Single Post
Staro 15.05.2025., 09:02   #958
slavonac90
Premium
Moj komp

slavonac90's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
Citiraj:
Autor The Exiled Pregled postova
To se slučajno potrefilo, ali sumnjam da bi se itko bunil na bilo koju od njih, pošto su konkretne nVidia vijesti dodatni pokazatelj da su njima bitnije neke sasvim druge stvari.
Ma sve jasno što se tiče Nvidia lihvara, samo profit i to je to, ali ni crvendaći nisu puno bolji, a što se tiče nas i izbora, samo je stvar osobne preferencije, kao i sa tetama, netko voli velike dude, a netko bulju, lice, figuru itd.

Citiraj:
Autor Gemmy Pregled postova
Koliko god mi primamljivo izgleda dlss podrška, ne zelim seriju 5 ni gledat, jer ne zelim u podsvijesti imati mišljenje ako ce izgoriti napajanje/grafa.

Također podrska u driverima im je koma atm.

Možda kada izađe 5080 super se predomislim

Poslano sa mog SM-S928B koristeći Tapatalk
Pa ne podrazumjeva se kod Nvidie samo RTX 5090
Što fali recimo jednoj rtx 5070 ti koja troši jednako kao rx 9070 xt?

Nego da se vratim malo na temu, te podjelim domove nakon tjedan dana korištenja Inno3d rtx 5060ti 16gb...kod 5070 su zezali nešto dobavljači i taman mi uletila najjeftinija rtx 5060 ti 16gb za 550 eura, te mogu reći da mi nije žao što sam ipak išao na slabiju varijantu.
Probao sam Cod Black ops 6, Oblivioin remastered i Kingdom Come 2, te sve igre lijepo rade u 4k sa DLSS performance + FG na High detaljima ( 80-100 fps-a).
Grafa je dual slot sa 2 venta, metalni backplate, ništa specijalno ali ok izvedba, a temperature u igrama ne prelaze 70 stupnjeva, tako da sam generalno zadovoljan.
Probleme neke sa driverima još nisam imao, iako vjerujem da su pristuni jer vidim da se dosta ljudi žali, ali ove igre sam malo samo probao, tako da nisu možda isti stigli doći do izražaja, za vikend se nadam uhvatit malo više vremena pa odigrat nešto kako spada.
Uglavnom meni je ovo čisto solidna grafa za 550 eura, ali uzmite u obzir da nisam radio upgrade grafe, nego da istu nisam uopće imao u kompu, pa mi je s obzirom na cijene ostalih ova grafa sasvim ok.
slavonac90 je offline   Reply With Quote