Citiraj:
Autor Hamm
To je top security ali je i cijena takva. Jos xc60 kako tako. Novi xc40 je 47k eura da nije celav.
|
Je, stvarno ih i dalje rade drugačije.
Vidio sam sličan test za range rovera, brate mili - nema te već nakon što se zabiješ ti u kamion, a kamoli još da te od iza opali još jedan.
Da košta - košta, ali bar znaš da si platio i za nešto konkretno i potencijalno jako korisno
Citiraj:
Autor Tumor
Inace oko tamo negdje ranije rasprave Oplo vs ostatak svijeta - Opel je car careva sta god po internetu pisali.
Sjednem iz gajnc nove Cupre u 8 godina staru Opel Astru i opce nemam osjecaj da sam sjeo u nekakav stari auto kako zna biti iz novog u postariji.
I osjecaj kompletne solidnosti, bez cvrcaka, sve cvrsto i kako treba biti.
Nikakvih problema do sada (kuc, kuc u drvo) jos uvijek mehanicki odlicna, a i odrzavanje nije preskupo cak ni u ovlastenim servisima. Radi kao singerica 
Do sada samo redovito odrzavanje i zamjena potrosnih dijelova (metlice, gume, diskovi i plocice...).
|
Evo meni Insignija kroz nekih mjesec dana ulazi u 7. godinu.
0 kvarova, motor nemaš što čuti (1.6 turbo benzinac od 200ks) a od zamjene potrošnih - doslovno nisam ni akumulator mjenjao, a koristim start-stop stalno (za što je i dalje stanje svijesti ljudi da će se motor raspasti a akumulator krepavati svake 2 godine

).
Znam da kao svako svog konja hvali, ali ovaj auto je toliko podcjenjen da je to čudo jedno.
Imaš trajekt od auta za dulja potovanja, na autocesti je nemaš što čuti (jebeno dobra izolacija, doduše ja sam uzeo neki dodatni paket koji je dodao i laminirana/dupla stakla), a u odnosu na konkurenciju (pogotovo sad polovna) - maltene džabe.