Tema: Automobili
View Single Post
Staro 14.05.2025., 10:45   #80485
Tumor
prof.dr. gospodar svemira
Moj komp

Tumor's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
Citiraj:
Autor Amdejac Pregled postova
Ne kužim tu pomamu za SUVag autima.
Takve aute kupuju žene, jer su male i osječaju se močno kad sjede u povišenom autu.
Druga skupina su muški koji nemaju muda reči ženi NE.
Treći su muškarci niskog rasta. Napoleonov sindrom. Jer se isto ko i žene osječaju superiorni u takvim autima.

Poslano sa mog SM-S721B koristeći Tapatalk
Radim od kuce, pa jedva da i vozim auto.

Ja htio BMW 128Ti ili M135, ali zena trubila kako bi ona SUV (klasicne fore sa laksim ulascima i izlascima jer se nakupilo godina).
Kako ne vozim svakodnevno onda neka joj bude, uzeo Cupru Terramar. Bar po mom morali biti da necu osnovni motor i mora biti fino opreme. Ionako ju ona svakodnevno vozi.
Opel Astru vec mali prisvojio kao svoju.

Tako da ja malo po malo ostao bez auta jer ionako radim od kuce

Inace oko tamo negdje ranije rasprave Oplo vs ostatak svijeta - Opel je car careva sta god po internetu pisali.

Sjednem iz gajnc nove Cupre u 8 godina staru Opel Astru i opce nemam osjecaj da sam sjeo u nekakav stari auto kako zna biti iz novog u postariji.
I osjecaj kompletne solidnosti, bez cvrcaka, sve cvrsto i kako treba biti.
Nikakvih problema do sada (kuc, kuc u drvo) jos uvijek mehanicki odlicna, a i odrzavanje nije preskupo cak ni u ovlastenim servisima. Radi kao singerica
Do sada samo redovito odrzavanje i zamjena potrosnih dijelova (metlice, gume, diskovi i plocice...).