Tema: Automobili
View Single Post
Staro 14.05.2025., 10:08   #80480
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor Master_Hrc Pregled postova
A ono kaj ne fali, otkud da krenem. Em je rabljeni, em po dimenzijama i mjestu unutra je puno manji, em se ni po opremi nemogu usporedjivati, em ako gledamo nove aute, audi ima manje gare. Jedino je na strani audija, "Svabo je svabo" "argument".

Mislim, nemoj me krivo shvatiti, s obzirom da si linko RAVa i da si uzeo mazgu ima nade za tebe. Znaci nismo digli ruke od tebe. #HamdijaFrendeNeDajSe
Jasno da je snatafe veci ali brste mili to ne lici na nista. Kakvu god opremu da ima i koju god cijenu ja to vozio ne bi nikako

Citiraj:
Autor Amdejac Pregled postova
Za njega uvijek ima nade.
Evo sjeČam se ko da je jučer bilo. Kupuje auto, a doma dva francuza. C3 i KliJo. Lik samo francuze gleda. Jedva ga nagovorili na škodu. I od onda je škoda vrh. Sad ga je žena nagovorila na SUVag. Rekla mu ti si Redneck i imaš vrt vu Gizniku. Treba ti veliki Japanac za vozit gnjoj i motike. ☝😂

Poslano sa mog SM-S721B koristeći Tapatalk
Ta dva francuz su prosla vise nsgo sve tvoje skode skup.

Kak si unistio octaviju tak ces i insigniu. Ja sam svoju pazio i mazio i sve je i dalje savrseno na njoj.

Pa kad sam je kupio rekao si mi da sam je kupio za kurcenje i kK mi ju njje zao voziti po ovakvim cestama.

Japanac je za zenu. Ona si ga je kupila, a ne ja. Pa nebu se valjda doktorica u sranju vozila. Zadnjih godinu dana vozi skodu i jebi ga nemres nazad u los auto.
Hamm je offline   Reply With Quote