View Single Post
Staro 12.05.2025., 14:28   #1
John Creasy
Vocna iglica u mudante
Moj komp

John Creasy's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Problem s USB portovima

pozdrav,

sumnjam na ploču da je "vrisnula" ali da pitam za svaki slučaj

ryzen 5600g
asrock b450m pro4-f, bios P10.31
2x16gb 3200MHz
msi gtx1070 8gb

prošle godine pri paljenju kompa znao je zapeti na početnom ekranu, tj kad se treba vrtit onaj bijeli kružić, tu stane bez kružića i ništa se ne događa.. to je bio prvi simptom, nakon toga je počelo ovo sa zvukom

rješenje je bilo da iskopčam USB hub koji je ukopčan sprijeda i onda normalno uđe u windows, tj krene se kružić vrtiti , inicijalizacija svega proradi.. nisam tada obraćao previše pozornost na to

zatim nakon nekog vremena počeo je štucati youtube zvuk.. imao sam problema i sa novim STALKEROM misleći da je do igrice a kad ono iskopčam USB hub i sve proradi.. STALKER je trzao nemilice čak i u meniju. ni zvuka nije bilo u meniju.. mislio sam da je do huba, uzeo novi a ono isto bez obzira dal je ukopčan sprijeda na mislim USB 3.0 na kućištu ili direkt odozada na ploču

šteka i zvuk na skypeu (sada ms teamsu), baš se lomi zvuk neko vrijeme dok ne proradi.. i MPC classic filmovi su štekali sa zvukom.. znala mi je i tipkovnica preko usb adaptera fulat slova

da li je ploča "vrisnula", možda da probam drivere nanovo instalirat i pitanje je koje, možda je neki spoj loš s kućištem pa ga zajebava tj da probam sve rastavit i sastavit?

jel imao tko takav slučaj?
John Creasy je offline   Reply With Quote