View Single Post
Staro 09.05.2025., 10:25   #20175
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor mkey Pregled postova
Ovo je dobra poanta, ali mislim da je poanta toga što promo iznosi to što se čini kako neki ljudi se baš trude da naprave sranje temeljeno na fiks idejama. Dakle, nije to "dao sam sve od sebe i bolje nije išlo" nego je loš rezultat lošeg rada bez retrospektive.

Vjerojatno je malo tko ovdje najbolji u onome što radi, ali jamačno je još manje onih koji aktivno rade na tome da idu kontra razumne prakse i da provode kretenske politike.
Ma jasno. Samo ja stvarno mislim da ljudi koji izbace tako nešto, su uvjereni da je to dobro. Gledao sam nedugo Tarentinov inteview gdje on kaže da u njegovoj glavi njegovi filmovi su svi najbolji, svi do jednoga i da boljih filmova nema. Treba to uzeti s zrnom soli, to je ipak Tarentino, ali mislim da i ti ljudi koji stoje iza lošijih uradaka, stvarno stoje iza toga i pokušavaju izvući neku zaradu.

Politika i slične pizdarije koje se dešavaju danas su nažalost rezultat idiokracije koja dolazi sa zapada. Kaže mi frend, danas da bi opstao imaš male šanse kao firma. Možemo to staviti u kontekst i filmografije. Znači da bi film bio uspješan, moraš imati određene uvjete/preduvjete (gluma, novac, kuća, tema, ljudi općenito). I sad dobivaš političke/woke smjernice gdje ti kažu, da, film je prosječan, i možda će biti uspješan. Ali woke ti povećava gledanost/uspješnost za 20% (karikiram).

Dobra stvar je da imamo izbora.

Citiraj:
Autor pogi Pregled postova
O Eternautu...

Pogledao sam do kraja (6 epki)... ajde , nakakva podgrijana kamilica, "što je problem" je i meni bilo malo smiješno, ali ima neki klifhengerić za dalje...

Priča je neloša.
Slažem se 100%.
Mommistake je offline   Reply With Quote