Tema: Automobili
View Single Post
Staro 08.05.2025., 22:24   #80372
Sn4k3
Premium
Moj komp

Sn4k3's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Kad već dijelimo mišljenja: ja Audi ne bih nikad ispred BMW-a. Audi je po meni za neodlučne ili za one koji ne znaju što bi sa sobom u životu. Nit vrit, nit mimo. Uvijek bio, uvijek će biti.

To ne znači da ne gledam uzet B5 ili B6 ručni RS4. Ali da bih ga uzeo prije M3 ili M5, nikad, pa ni tad.

...kad smo se već dotakli E39-tke, da i ja kažem par pametnih . Audia poštujem ali dok je još bio Audi, a ne WV. Novi BMW-i mi također ne pašu, 5-icu da ne spominjem . Zadnja 5-ica koja je IMO bila vrh modernog dizajna je G30. Zapravo od novijih auta mi se praktički niti jedan ne sviđa. Previše ekrana, idiotskih touchpada, nepotrebnih modova, premalo osjećaja u vožnji, malo koji ima dušu... Za nekog to naravno ne znači ništa, nekom auto ne predstavlja ništa osim sredstva za prijevoz od točke A do točke B i to je to. Al ako pričamo o ljudima koji znaju o čemu neki od nas drobe, teško je nadmašiti osjećaj u vožnji jednog old-school BMW-a sa rednim šestakom ili ekvivalenta kod Audia s rednim petakom pa čak i WV-a s VR6
Da me nebi krivo shvatili, nebi se ja bunio protiv jednog modernog V8 čudovišta al ne sumnjam da bi mi brzo dopizdio...

Citiraj:
Autor zkljaja Pregled postova
Kolko god ne volim BMW dizajn iza F serije, slazem se da je G30 medu najljepsim stvarima koje je BMW napravio. Naravno, LC, ne prvo izdanje
Potpis

Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Kacmokod AudiJa

Pojaviš se s ovak nečime na špici i 99% ekpe te gleda ko nekog švorc peznta koji vozi tu neki dvajestikusur godina star lubeničar. Još si toliko jadan da nisi imao para za pošten TDI :fejspalm: :kojipeznt:

https://www.autoscout24.hr/ponude/au...5-9544e2e95930

https://www.autoscout24.hr/ponude/au...c-060ce0b2f17e

Jebiga star sam i uvjerenja da su auti s kraja 90-ih i početka 2000-ih bili vrhunac autoindustrije.

Sorrynotsorry