Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 07.05.2025., 18:32   #12220
jean luc
Premium
Moj komp

jean luc's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor Lastwish Pregled postova
Žena me iznenadila s sennheiser HD 660s2 slušalicama pa sad imam brigu izabrati pojačalo. Kupovao bih odvojeno dac i amp. Trenutno bih koristio zvučnu s matične kao dac a pojačalo bih kupio neko kvalitetnije. Pa kad bude para kupiti neki solidan dac.

Za sada mi je prvi izbor Topping A90D, nešto u tom rangu možda i jeftinije? Ovaj ide za 500 eura

Razmišljam možda od Burston playmate 2 samo ne znam koliko je to dobro rješenje. Ali odmah imam i dac onda.

Prijedlozi nekih best buy rješenja stackova a da ne bankrotiram?
Imaš more toga na raspolaganju zahvaljujući kineskim poduzetnicima, i praktički ne možeš izdvojiti nešto što bi bilo značajno bolje od nečeg drugog slične cijene. Jedno što sam osobno ocijenio kao vrhunsku stvar je Lehmann Linear, koji je skuplji od tvog budžeta, vjerojatno zato što je Made im Deutchland, al sam zaključio da vrijedi novce jer to vjerojatno traje cijeli život. Riječ je o solo pojačalu za sluške.

Najbolje je da pogledaš ponudu na Audiophonicsu, tamo nema čega nema - od ESS do AKM čipova, preko R2R konvertera, cijevi, balansiranh i inih pojačala....gotovo sve PRC, ali daleko od toga da je to nešto loše, zapravo osim Lehmann i par malih europskih specijalista drugo skoro i ne možeš dobit. Rekao bih da ćeš biti zadovoljan sa bilo čim od polovice spomenutog budžeta naviše, biraj samo novije modele kad već možeš, ako ćeš DAC uzimati.

https://www.audiophonics.fr/en/deskt...erway=desc&p=3
jean luc je offline   Reply With Quote