View Single Post
Staro 06.05.2025., 11:37   #6722
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Fiberland, T-Com Optika (Ultra MAX)

Citiraj:
Autor jp_rv Pregled postova
ako je ht-ova optika, za svaku lokaciju piše (ili je ranije pisalo) cijena najma niti. nisam previše proučavao ali mi se čini da je cijena varirala od lokacije do lokacije.

ps - koji je problem da se prvih 2 godine vežeš za iskon? mislim da je to trenutno najjeftinija ponuda na tržištu, 19-20 eura. dsl je skuplji...

pps ovdje kad su uvodili optiku u zgrade (pred cca 3 godine) su ht-ova djeca trčkarala okolo i popisivala ljude koji žele optiku. to je bila vojska koja je sa nekim formularima trčala po zgradama skupljat potpise. i tad si MORAO uzet ht da bi uopće dobio nit.
kasnije kad je infrastruktura položena, ponudili su se i alternativni provideri. bitno da lokacija (kuća, zgrada, parcela...) ima doveden optički kabel.
frendici već mjesecima "dovlače" optiku sa stupa kojeg ima u dvorištu jer je izabrala iskon. nekako sam uvjeren da je izabrala HT da bi ju odavno spojili.

Malo se promijenila situacija. Trazio sam migraciju sa iskon dsl-a na iskon optiku, javili su da je optika dovucena do kuce ali se treba instalirati do kuce. U roku mjesec dana dosli su kooperanti i dovukli do kuce i sad samo cekam da mi dodju spojiti router i aktivirati optiku. Nekako je brzo sve islo. A mozda samo samo bio usput jer se stavljalo i kod susjeda.

Zadnje izmijenjeno od: spawn. 06.05.2025. u 11:43.
spawn je offline   Reply With Quote