Citiraj:
Autor Hamm
Ihjo cecvete.  Zašto oni, a ne jurković ili neki drugi?  Ne fakat speak your mind, a možeš i na pm ako ti je bed javno. 
|
Auuu neznam kako cu, sramezljiv sam po prirodi

.
Prvih par godina sam mazgu servisirao u Jurkovicu, slampavi su i boli ih kuki. Nisu mi spojilil dobro accu pri isporuci vozila, (skuzio sam po tome jer mi se sa autom palila klima iako je prethodno bila ugasena), pa objasnjavanje kako treba znati koristiti klimu. Nakon sto nije upalio iz prve, ispalo je da ipak znam koristiti klimu

Svaki put kad bi se dogovorili za zamjenu kotaca cekao bih po sat i pol dok nisam popizdio i reko koji je smisao termina kad uvijek cekam ko budala.
A totalno sam ih odjebo kad sam skuzio da mi zadnja lampa ima neku gresku i iznutra mi je pocela pucati. Prvo su se debilirali da sam to ja sjebo sa nekim sredstvom pa sam ih pitao da mi to objasne kako sam uspio ako je to iznutra, ali sam uspio nakraju se izboriti da mi to zamjene. Nakon zamjene bilo je mjesta za cevap izmedju te lampe i lima pa su rekli da je to jednostavno tako, nemoze bolje. Kad sam im reko ono wtf, onda su me poslali liku koji im je to odradio na zitnjak pa je tip to ljepo namjestio onda.
A Karlo je stvarno top servis, unatoc tome sto ti treba voyager da dodjes u taj dio grada.Znaci sve se dogovori unaprijed, pitaju ako nesto treba mijenjati, potrude se da sve naprave kako treba. Ako i zajebu rijese o svom trosku bez natezanja. Nakon 13 godina i dalje se mazga tamo servisira, znaci ispali su mi bolji od Tureka iako su skuplji s obzirom da su ovlasteni.