View Single Post
Staro 02.05.2025., 06:28   #143
tomek@vz
Premium
Moj komp

tomek@vz's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor Pupo Pregled postova
Ja kad vidim community powered il open source u naslovu mi se diže kosa na glavi Jer mi to u pravilu znači kad je super, sve je super, kad je sranje, onda si kuhan i pečen.
Nikada neću zaboraviti kad smo tražili official support za neki produkt, nije čak bio ni open source, pa smo dobili odgovor da imaju službeni forum
Ovo je itekako ozbiljan problem sto mnogi ne shvacaju. OpenSource je samo flozofija da softwerom mozes raditi sto zelis bez da ti netko ovakva sranja radi sto Broadcom sad radi. Hovewer - za to moras u Enterprise svijetu ili imati inhouse nekoga tko se dobrano kuzi (bez LLM-a) u to tehnolosko rijesenje ili platiti support kod nekog od sluzbenih velikih firmi (RedHat). Kad imas oboje stvar sljaka hebeno Kad ti ovaj inhouse sto se kuzi ode - e onda nastupaju sranja.