View Single Post
Staro 30.04.2025., 18:56   #7127
chillout23
Your God is in your mind.

chillout23's Avatar

Datum registracije: Jun 2017
Bok društvo

t480s je mašina i Win 10 Pro..
Od prije 2 mjeseca, okvirno, problemi sa BT i WiFi...svakodnevno. I to takvi da mi nije jasno uopće od kud dolaze hahaha

Jedno 10ak puta već i jedan i drugi driver deinstalirani i ponovo povučeni...prethodna verzija i zadnja verzija...problem isti i ne prestaje...

Sa O&O ShutUp 10 poisključivano sve kaj se moglo i uz to blokiran Win update...i tako je sve radilo najnormalnije skoro 2 godine, do nedugo.
Prije mjesec dana sam uključio Win update, jel sam mislio da je do toga i dao mu da povuče sve kaj ima za povuć - ali opet sve isto..

Problemi su sljedeći:
BT - uvijek mi je BT zvučnik bio prikazan kao 1 jedinica i kroz sound ikonu u TB mi je pokazivao zvučnik i Realtek/lap zvučnik...
Kad sam primjetio da BT ne radi, provjerio preko ikone opet i odjednom se pokazuju 2 BT zvučnik opcije...i sad sve radi na tu drugu, a ne na onu jedinu koja je bila...
Ali ni to nije problem, nego kad slušam neku playlistu u playeru, nakon svake pjesme (koje redom sviraju i dalje, ali nema zvuka) moram ponovo pokretat zvučnik na način da odaberem prvo ili Realtek ili onu prvu opciju zvučnika i onda se vratim na tu novu opciju i onda svira...nekad moram i po par puta to napravit da prihvati...i tak nakon 99% pjesama...
XY puta mi se desilo da slušam neki dulji set na YT i samo se prebaci na lapov zvučnik i nakon 20ak sekundi se vrati natrag na BT....i kad ga to ulovi, kroz sat vremena se to desi i po 3-4 puta..

WiFi - on se počeo gubit prije nekih mjesec dana i kad se upali, makon 15ak sec se ugasi i onda ga opet moram pokretat...nekad i po par puta da primi.
Često mi pokazuje da je spojen, a ikona ne pokazuje, pa mi zna pokazat da je spojen a nema konekcije uopće...evo sinoć mi nije ni prihvaćao sa mobitela Hotspot uopće...

Ne vidim neki način kak to rješit osim nove instalacije winsa...a to mi se tak neda da su to strahi...

Pa eto, lijepo molim za mišljenje ili ako je netko imao iste/slične probleme da mi kaže kako ih je rješio...

P.S.
Bitna stavka je da se to događa isključivo na tom laptopu. Sve ostalo radi najnormalnije

Zadnje izmijenjeno od: chillout23. 30.04.2025. u 19:53.
chillout23 je offline   Reply With Quote