Naravno da nema cudotvorne dijete i da je sve u kalorijskom deficitu, samo sto taj famozni keto u kombinaciji sa IF to lakse drzi pod kontrolom. Barem je kod mene tako. Jedem nekad iza 4 kada dodjem s posla prvi put i nakon toga da doslovno ne prestajem jesti do nekih 21-22h kada mi je zadnji obrok, ne mogu preci u kalorijski suficit. To sto ne jedem UH (ok, jedem iz povrca) mi pomaze utoliko sto nemam secerne spajkove koji me tjeraju da zderem, ali moram priznati i da mi je iznimno pomoglo sa probavom i isto kao i kod Mede i Telefunkena - nema vise nadimanja i onih ubitacnih prdeza 

Cak mogu potvrditi i par studija koje sam negdje nekada iskopao da rafinirani seceri i opcenito preradjeni UH jako, ali bas jako pogorsavaju depresiju, tako da ako imate problema sa time, pokusajte izbaciti UH.
Ja evo vec par mjeseci zivim na tom rezimu prehrane, 3x tjedno teretana i trudim se svaki dan barem 10km prehodati, po mogucnosti u komadu. Rezultati su naravno vidljivi i na vagi i u ogledalu, a i u glavi