Citiraj:
Autor D/G
Točno tako , gledam neki film , pucačina i vidim neki lik pogođen a nisam uspio primjetiti tko ga ubi pa moram premotavat nazad film 
Razlog tome je vjerovatno što je TV 55" a gledam sa 2,5 - 3m udaljenosti pa vjerujem da sa 43" ne bi imao te probleme.
|
Imam 85" i gledam ga s nekih 3.5m i žao mi je što nije veći.
55" na 3m i moraš premotavati jer nisi vidio tko je koga upucao?
Kako onda u kinima gledate film?
Citiraj:
Autor Cuky
Itekako moze. Samo ocito niste bili u prilici lomiti vrat na prevelikoj dijagonali. Krenes gledat tv, a ispada da glavom mases ko reketom na tenisu ne bi li pohvatao cijeli sadrzaj ekrana.
|
Jednostavno se ne slažem. Vjerujem da sam kroz 3-4 preseljenja u zadnjih 10 godina probao od 40-85" i nikad nisam naletio na preveliki TV. Vi pričate kao da sjedite 2m od tv-a i imate 3m dijagonale tv. Tu jedino mogu shvatiti da ne vidiš sve. Ovo da s 3m ne stigneš pratiti 55" TV meni je kompletno nejasno.
Možda jednostavno imaš neku naviku da drugačije gledaš tv od mene (ne želim reći krivo, možda ja krivo gledam). Sjedim doslovno 3.5m od 85" TV-a, tv je postavljen na savršenoj visini, ja sjedim direktno ispred njega, polu-ležeći položaj s kauča, 85" tv je postao normalan za 3 dana (žena, koja je bila protiv te veličine, kaže isto tako) i već razmišljamo o većem jednog dana.
Ja odgovorno tvrdim da je stvar navike i svaki tv koji na prvi izgleda ogromno, sjedne na svoje s vremenom.
Jedino gdje možda vidim problem je skok s 50" na 85" npr.
Citiraj:
Autor Cuky
Ili imas preveliki ekran za taj prostor pa gdje god da sjedis si preblizu.
Nije kokos vec je jaje
|