Citiraj:
Autor jopis
Jesi siguran u to što tvrdiš?
Jasenovac je pogranična zona, policije ima i na cesti i u šumarcima i na gliseru i sa veeelikim dronom svaki dan  .
Probaj doć pa dić svoj dron uokolo spomen područja, po danu još i mooožda prođeš los ak budeš imao dosta sreće da se baš u tom momentu nitko ne nalazi uokolo od plavaca, ali navečer, nema šanse.
Još ak imaš susjede dotepence ko ja, koji su još ograničeni u glavi, pa i za dječji dron koji leti na cesti ispred moje kuće, a 60m od njihovog dvorišta vrište na dijete da su zvali policiju jer ih snima po dvorištu šta rade (dvoje metuzalema od 70+ godina koji su prvi pred oltarom nedjeljom, a olajavaju pol sela poslije toga, a tek su došli živjet tu prije pol godine), onda je to baš super....
|
Vozio sam često u Jasenovcu, što oko Spomenika, što oko vlaka, što oko srušenog hotela kod mosta, što oko crkve u centru, preko mosta otišao i preko granice, nikad problema. Više puta.
Vjerujem da ih ima, ali nije Jasenovac sad nekakav centar gdje se okuplja masa zajedno s policijom i štiti taj spomenik. Naravno, nadam se da nije netko toliko lud da to radi kada je dolje neka štićena osoba ili nekakva memorijal.
Vozio sam isti i u Vukovaru oko spomenika, pa nisam nikad problema imao.
Kažem, treba malo promisliti gdje i kako dići dron, ali eto, vozim više godina, nikad nisam ni vidio policiju, kamoli problema imao.