View Single Post
Staro 28.04.2025., 22:32   #1961
Thermaltake
1

Thermaltake's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Pa prvenstveno sam tražio pomoć jer sam smatrao u početku da je nakon zadnjeg updejta nastao problem, no bio sam u krivu jel. Virus se pojavio od ne znam kud, a proskenirao sam i sa defenderom i kvrtom i nije mi baš ništa pronašao čak ni u safe mode i to sve prije nego sam na forum išao pitat. Tek mi je eset iz nekog razloga upecao ovaj timer. Tako da nisam mogao ni znat da nije do Win. nego da je ustvari softverski problem. Namještanje običnog sata ? Rekao sam da mi uopće nije htio syncat vrijeme koji god ntp server stavio bacao mi je error konstantno, a probao sam sa raznim komandama u cmd-u u servisima se igrat no ništa od toga nije pomoglo i nakon malo dužeg čačkanja sam uspio riješiti preko group policy-a. No to je ustvari bio Win. bug nekakav kojeg je očito nekakvo ažuriranje smrdalo.

Nemam potrebe govoriti u brojkama koliko sam složio čega, no u zadnjih godinu sam duplo od tebe složio/instalirao/testirao, ali to je toliko nebitan podatak za ovu temu. Bitno da se sve na kraju riješilo, tema jbg na kraju je ispalo je fulana, no to sam tek kasnije to skužio. Ako modovi smatraju da ju negdje treba prebacit slobodno.

Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 29.04.2025. u 09:46.
Thermaltake je offline   Reply With Quote