Tema: Dronovi
View Single Post
Staro 28.04.2025., 21:33   #327
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Fora je avata, pogotovo dvojka di su fixali neke stvari. Fora je i Mini 4 pro, iako bi ja možda sad pričekao peticu, ili četvorku na akciji povodom izlaska petice.
Sve ovisi šta voliš, mini je više cine i general purpose. A Avata je čista zabava, ali samo zabava. Doslovno navigiranje kroz krošnje drveća, ispod stolica itd itd.

Ja sam se negdjeprije obnovio, i uzeo Air 3S i prezadovoljan sam. Dugo al dugo sam vagao hoću Mini 4, onda sam čekao peticu pa nikako pa nikako, i uzeo Air3S

Letio sam svagdje, ali gdje nema ljudi. Nikad problema.
Ne pada mi na pamet glumiti debila i dizati dron u parkićima usred grada i slično, il tipa na pozdravu suncu u Zadru. Meni dođe da prijavim te debile koji lete metar iznad ljudi. Da ne spominjem onog random debila koji je digao dron negdje kod nas u dvoraniu za vrijeme koncerta i skucao dron u publiku.
Zato i je taj hobi u banani.

Mi letimo često kod bolnice u blatu ili na nasipu, nikad problema. Kod bolnice bude hrpa dronera vikendom. Zna i murja doći, popričamo i to je to.
Al npr, sad za prvi maj kada će u blatu biti hrpa roštilja i rulje, ne pada mi na pamet ići letiti tamo.