View Single Post
Staro 26.04.2025., 21:02   #5724
zvonac
Premium
Moj komp

zvonac's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor Tualatin Pregled postova
Dok ne isprobaš ne bus znal. Uzmi u obzir gledat modele sa Kirin chipom jer jedino oni ce imat mogućnost upgradea na hos next.

Ja ga ne koristim kao potpuno primarni zbog bankovnih apk koje ne mogu prebacit samo tako (moram u banku) a nemam flagship model da bi se prebacio full na njega.
Skirinom i gledam.

Citiraj:
Autor locks Pregled postova
Ja Huawei uvijek imam u kući, nekad kao primarni, a nekad kao rezervu. Google je rješiv s micro g i praktično imaš sve osim gpay i Android auto (iako na nekim modelima radi). Čak rade i passwordi u Chromeu, prije nisu. Imam Magic 6 pro i Mate 50 pro i kamere mi se više sviđaju na Mati iako je dosta stariji...Općenito kod Huaweija impresionira izrada, stabilnost softvera i veliko iskustvo kada su kamere u pitanju. Uvijek imaš pouzdan fotić.

Magic Os je bogat opcijama i traži naviku ako ideš sa Samsunga ili Applea, ali je pouzdan i prilično jednostavan.
Meni ipak malo više leži pomalo zastarjeli EMUI...Valjda starim
Točno to, boldani dio. I očito zbog tog ljudi vole huawei, nisam vidio nit kod samsunga nit kod epla tolko oduševljenje, zato jer dotični dvojac ima ili jedno ili drugo (softver ili hardver) dok je kod huaweija oboje na visokoj razini i baš prate tržište i uvijek su u toku. Al eto, malo sam skeptik po pitanju tih modifikacija, jer si uvijek mislim da gugl ne zakrpa neke propuste pa onda niš od gboxa, microg i sl Al kad je to tolko popularno, onda vrijedi isprobat huawei.

A općenito, sam OS bez gugla je banana ili? Mislim, pa postoje zamjenske aplikacije, znam da je u pitanju problem sinkronizacije.

Kolko sam gledao app gallery od huawei, bankovne aplikacije su dostupne a i većina poznatih i često korištenih aplikacija je dostupno prek huawei gallery app.

Nego, malo sam gledal cijene huawei smartfona, dost ljudi kritizira cijene huaweia smartfona, a konkurencija je ista ili skuplja cjenovno, a stepenicu niže je lošija od huaweija i naravno, sve zbog toga kaj huawei nema podršku za gugl, al zato konkurencija masno naplati te "usluge" zvan google
zvonac je offline   Reply With Quote