Citiraj:
Autor xlr
Ne bi se cudio da su i romobilisti, od trena kad "kroce" na zebru, zasticeni ko licki medvjedi isto kao i oni glupi pjesaci koji bez gledanja oko sebe (osim u mob, jasno) odluce skociti na zebru pa se ti kao vozac slikaj.
Nekad nema razlike izmedju naleta na divljac ili naleta na takve debile koji prelaze cestu, pjesak ili romobil. Useru dan i sebi i tebi i onima sto okolo to moraju gledati, jer su glupi ko trokurac.
Ljudi previse vjeruju zebri, a uopce ne razmisljaju jesu li svima vidljivi. Koliko puta sam trubio pjesaku koji prelazi cestu jer sam mu stao, ali vidim u retrovizoru da ovaj u drugoj traci ne tangira 2%. I onda se pjesak iscudjava na ovoga sto ga nije vidio. Darwine!
|
1. Ostani ziv kako znas i umijes
2. Pokusaj ne ozlijediti ili ostetiti drugog sudionica u prometu, osim ako se ne kosi sa #1
3. Postuj prvilo veceg i jaceg
Jbg, pjesaci bas ne kuze osnove da se moraju brinuti za sebe... Najgore je sa klincurijom, oni bas znaju ko muhe bez glave izletit... Jbg, ja klince od malena ucim da ne vjeruju zelenom na semaforu, nego da prvo gledaju jel ima auta... A ako nema nikog zivog na cesti, onda predji, ali u pratnji nekog odraslog, to ti je najsigurnije... Posvadjo sam se sa sincicem od 7 godina u vezi toga, jer su ga u skoli ucili da ne smije pretrcavati cestu...

E onda sam mu morao objasnjavati da kada nema zive duse na cesti, postoji 0% sansa da ce ga nesto pogoditi, dok kada mu je zeleno na semaforu uvijek postoji neka minimalna sansa jer vozac ne gleda u semafor, nego bulji u mobitel, prcka po navigaciji, namjesta muziku, gleda iza sebe jer se raspravlja sa djecom na zadnjem sjedistu i slicno... Nadam se da me shvatio sto sam mu zelio reci...

Ali u skoli neka odgovara na testu onako kako su ga ucili...