View Single Post
Staro 24.04.2025., 15:19   #888
slavonac90
Premium
Moj komp

slavonac90's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
Citiraj:
Autor Taproot7 Pregled postova
Ljudi prodaju svoje stavove i za manje a pošto smo svjedočili izvlačenju imena i prezimena osoba u lutriji koja garantira mjesto u redu za kupovinu grafičke kartice cijene od €3000 i više te uništenje inventara dječjeg vrtića zbog reda čekanja ispred jednog dućana računalne opreme na dan lansiranja iste te grafičke kartice, ne čude me opskurne individue sa bespuća YouTube servisa koji svoj obraz jeftino prodaju i smatraju ljude budalama uvjeravajući ih u određene stvari koje nemaju uporište. I to djeluje jer ne treba dalje ići od pogleda na koju stranicu ove teme unatrag i na poruke koje je ostavio kolega @slavonac90.
Iz kojeg razloga me imaš potrebu prozivati? Što sam ja toliko krivo napisao da si daješ za pravo vrijeđati me? Jesam li ja tebe ikada u takvom ili sličnom kontekstu spominjao?
Ne smijem reći da je rtx 5060 ti ok grafa za 600 eura da se ekipa ne propinje na zadnje noge? Smirite malo doživljaje, nisam došao tražiti pomoć oko odabira grafičke jer točno znam što želim, iako se to kosi sa vašim poimanjem "bolje kupnje", nego iznosim svoj stav i neke činjenice, pritom ne napadajući, niti vrijeđajući ikoga.
Ovo je Nvidia tema i komentiram Nvidia grafičku, a ekipa koja je očigledno pristrana crvenima dolazi konstantno pljuvati, te agresivno nametati da je Radeon bolja kupnja, a svi koji kupuju Nvidiu su idioti, jer su oni najpametniji i samo njihovo mišljenje se uvažava
slavonac90 je offline   Reply With Quote