Citiraj:
Autor Warrior
Znači, i ti isto očekuješ ETH na oko 8000? Meni dovoljno i manje da se izvucem s dobiti, ali ako bude 8k, obećao sam frendu (koji je trejder i koji vjeruje u cijenu 8k - 12k ovaj bullrun) da ću ga voditi tjedan dana na Ibizu, komplet o svom trošku 😂😂
|
Ja se trudim što realnije postavit targete jer mislim da od 10/100x priča nema ništa, pogotovo ne u blue chip coinima sa ogromnim MC. Moje čisto gatanje je BTC/ETH 125/8 i ono to nije utemeljeno doslovno na ničem nego "osjećaju"

Čista logika za ETH mi je da ako je bio skoro 5k i ako se ponovi sličan altcoin hype da je range ~8k realan jer je ogromna disproporcija u onome što ETH je i onome kolika mu je cijena, pogotovo do neki dan kad je bio 1400, plus što su unutra i ETFovi i institucije i veliki igrači...
Bilo kako bilo generalno kao pobornik teorije ciklusa pa više planiram ulaske/izlaske na vremenskom timeframe nego na nekom iznosu, zadnji put je ispalo ok, vidjet ćemo ovaj ciklus

Svakako bi savjetovao da kad si već promašio ulaz da budeš manje pohlepan kad i ako krene hajp pa ne čekaš baš 8-10-12-100 targete već da stepenasto smajiš izloženost i ranije, makar za ulog