Citiraj:
Autor mkey
Reklo bi se da zaštićene dokumente onda treba bolje zaštiti.
|
Stvari stitis do razumnih granica. Nije ovdje stvar toga da ces imati povredu namjerom, nego vise nekakvom nepaznjom, nemarom ili slicno.
Citiraj:
Ali mene je više zanimalo to sa tehničke strane. LLM radi OCR (da/ne?) te onda netko tko radi reviziju traži ključne riječi da bi vidio tko je čemu pristupio i u koje vrijeme a onda teoretski može pogledati što se dešavalo na ekranu u rasponu od 5 ili 10 minuta oko tog momenta.
|
Nisu ti to nove stvari, sjecam se jos pocetka '10. gdje sam solidnu fuš lovu zaradio BitBlt() funkcijom.
Vision modeli rade svasta. Koristim gemmu3 lokalno za razne R&D vision potrebe, cuda radi na mojem relativno GPU siromasnom stroju. Sad zamisli sto moze nekakav ozbiljno slozeni stroj.
Citiraj:
I opet se vraćam na zaključak kako za socijalne i psihičke probleme ne postoje tehnička rješenja.
|
Nikada niti nemas ocekivanje da ces pokriti 100%. Ali best effort uglavnom radi dovoljno dobro. Eto, ovaj konkretan slucaj je zapravo u nekoj selfhosted varijanti super, ali bas koliko ce rulja biti voljna podati se u icije 3rd party ruke za takvo sto, ne znam. IMNSHO, trend bas nije takav, naprotiv, svi ozbiljni se okrecu selfhostedu. Jedino tko neovisno o svemu profitira je
kožna jakna.