Citiraj:
Autor calypso
Forum je tu da se raspravlja? Zanimljiva konstatacija... Jesi mozda procitao postove doticnog? Ono nije rasprava, nego zesci oblik omalovazavanja na osobnoj razini (cemu je doticni sklon jer se znamo preko 20 godina), zapravo zrelo za reportanje posta, ali kome kada se radi o moderatoru vrlo vjerojatno i te teme... A nisi ni ti daleko od njega... Ne znas me, ali eto... da li je sve dobro sa mnom? Moji postovi cudni? Spamerski?
Napisem uputstvo kako nesto napraviti, koje alate koristiti da postignem nekakvo ubrzanje na jednostavan nacin... Dodatno napravim brdo testova da ukazem na razlike u brzinama... U storage industriji sam profesionalno nekih 20 godina, prilicno sam uvjeren da neke stvari znam bolje od mnogih na ovom forumu... I onda vas dvojica krenete na mene ko da sam neki zlocinac iz James Bonda i da natjeravam forumase da si unistavaju kompove... Dajte se malo zbrojite...
|
Pa - da. Pišeš kao da te dotični popljuvao do dna što nije tako (čak bih rekao da ima suosjećanja za tebe). Al da mi je dotični uzor - je - ne samo zato što kaže što misli