Citiraj:
Autor Warrior
Ma znam, karikiram malo jer ja sam bio uvjeren u svjetlu budućnost Ethera kada je probijao 4k prije par mjeseci pa sam bio sretan ko mala beba kada je pao na 3750 i tada sam ga se jako jako nakrcao.
Sada patim sa cijenom od 1600 i čekam šta će mi mjeseci ispred mene donijeti po tom pitanju.
|
A nema smisla sad naknadno pametovat, ali 3800 je stvarno loša cijena, doslovno skoro pa lokalni top

Samo ajde, ako se ovaj ciklus zavrti barem slično kao prethodni bit će i to neloš ulaz, vjerojatno ne za 3x ili 5x, ali za 2x moguće

Ja san isto dosta BTC mijenjao za ETH na range 0,03-0,04, a evo sad je ispod 0,02

Dakle ne da nisam pogodio dno, nego sam ga promašio za 50% pa sad čekam skoro 2x za pozitivnu nulu
Citiraj:
Autor The Exiled
Ničim izazvan dinamičan duo američkih ekonomskih stručLJaka okreće ploču.

|
Zanimljivo kako je kripto na tu vijest reagirao daleko kvalitetnije nego dionice... Ok, znam da je volatilnije tržište, ali BTC se vratio gdje je bio, čak i malo više, dok je SP500 na skoro 500 bodova niže i dalje...
Doduše sumnjam da je ovo kraj priče, nastavit će Trump sa nestabilnostima, osim Ukrajine i carina pojačao je i pritisak na FED, a vjerojatno će totalno poludit kad i na sljedećem FOMC (7.5. mislim) kamate ostanu iste, što vjerojatno hoće...