Citiraj:
Autor tomek@vz
Shvacas da je razlog koji to zelis neprihvacanje cinjenica? To je krivi razlog za koristenje te funkcije. Forum je tu da se raspravlja , dokazuje cinjenicama i nesto nauci. Nema te osobe koja sve zna i uvijek bude u pravu. Osobno te ne poznam ali sam te, po tvojim starim postovima smatrao jednim od normalnijih i bistrijih starosjedioca ovog foruma. Nakon postova zadnjih par tjedana moram reci - bez sprdanja ili omalovazavanja - sa naglaskom da to jedino ti sam sebi mozes dati odgovor ili oni koji te poznaju - jesi ok? Jer zadnjih par tjedana su ti postovi cudni, nekarakteristicno spamerski i uz totalno ignoriranje svega oko tebe.
|
Forum je tu da se raspravlja? Zanimljiva konstatacija... Jesi mozda procitao postove doticnog? Ono nije rasprava, nego zesci oblik omalovazavanja na osobnoj razini (cemu je doticni sklon jer se znamo preko 20 godina), zapravo zrelo za reportanje posta, ali kome kada se radi o moderatoru vrlo vjerojatno i te teme... A nisi ni ti daleko od njega... Ne znas me, ali eto... da li je sve dobro sa mnom? Moji postovi cudni? Spamerski?
Napisem uputstvo kako nesto napraviti, koje alate koristiti da postignem nekakvo ubrzanje na jednostavan nacin... Dodatno napravim brdo testova da ukazem na razlike u brzinama... U storage industriji sam profesionalno nekih 20 godina, prilicno sam uvjeren da neke stvari znam bolje od mnogih na ovom forumu... I onda vas dvojica krenete na mene ko da sam neki zlocinac iz James Bonda i da natjeravam forumase da si unistavaju kompove... Dajte se malo zbrojite...
NVMe1 - 512GB Micron 3400, PCI-E 4.0 x4
NVMe2 - 512GB Samsung PM981, PCI-E 3.0 x4
AMD Radeon 780M integrirana grafika
2x EIZO EV2336WFS3-BK
23" 1920x1080 IPS
Dell Latitude 7390
intel i7 8650U, 1.90-4.20GHz, 4-core
32GB DDR4
512GB Samsung PM981, PCI-E 3.0 x4
intel UHD 620
13.3" FullHD IPS Touchscreen
|