Citiraj:
Autor John Creasy
pozdrav,
u četvrtak sam u Zagrebu pa ću tom prilikom otići po novi ručni sat.. stari Casio Edifice onaj što se punio solarno je ukraden nakon 9g nošenja..
imate li preporuku za trgovinu oko trga bana jelačića? mislio sam otići u Montre Store..
od satova, ovaj mi se čini skroz ok
https://www.seikowatches.com/us-en/p...5sports/srpk89
tissot boutique u vlaškoj ulici, a meni apartman u vlaškoj.. brrr
|
Može pitanje, kako ti je netko sat uspio ukrasti? Provala u kuću? Nije ti ga valjda s ruke maznulo?
Što se tiče satova koje si linkao, osim sličnog izgleda to su tri potpuno različita sata i u biti biraš kakav ćeš pogon uzeti a ne koji model. Seiko je klasični automatic, što znači da ćeš ga moratistalno nositi/navijati da bi radio. Tissot je quartz što znači najmanje brige o njemu ali mijenjanje baterije svakih 2-3 godine. Citizen e solarni s kojim ćeš imati najmanje brige ALI mora biti osvijetljen. Moj Citizen upravo puni 10 godina i radi bez ikakvih simptoma iako sam ga jednom "ubio" tj. ostavio nekoliko mjeseci u ladici pa je trebalo tri dana intenzivnog sunčanja da bi se uopće pokrenuo.
Od ova tri, Seiko bi bio moj izbor. Em mi je najljepši, em je automatic a to su u biti jedini satovi koji vremenom zadržavaju vrijednost.