View Single Post
Staro 19.04.2025., 21:54   #14591
Tualatin
Registered User

Datum registracije: Aug 2023
Citiraj:
Autor ONeill Pregled postova
Upravo mi jutros poštar donio paket od A1 s novim-starim routerom SDMC NE6307.
Niti sam išta tržio niti ugovor istječe. Sami od sebe su poslali.
Prije nego sam otvorio paket odmah zvao službu za korisnike da provjerim o čemu se radi. Kažem im kako nisam ništa naručivao i ovaj sadašnji (Ubee) radi bez problema. Kaže žena da moram promijeniti.

Taj SDMC NE6307 sam imao već kratko vrijeme prije. To kratko vrijeme što je bio kod mene samo je radio probleme (pisao o tome u ovoj temi par postova ranije), zbog čega su mi i dali novi router Ubee s kojim više nemam nikakvih problema.

Ovo me tako jutros naživciralo, jer mi daju opremu koju nisam tražio i daju mi opet smeće od opreme. Sumnjam da su popravili to smeće u međuvremenu.

Tako da mislim da neću ništa dirati. Ostavit ću Ubee koji imam i dalje kod sebe, a ovaj "novi" SDMC NE6307 im hladnokrvno vratiti natrag.
Nemoj to radit jer ćeš ostat bez usluge. Ja sam ga vratio i napisao im email da mi ne stane da mi ostave stari i ništa. Razmijenio nekoliko mailova, zvali me (uspio sam saznat da nemaju više podršku za Ubee i zato ih mijenjaju) i na kraju ništa, rekli su da oni to kao ne mogu jer ti je već provisioning unaprijed određen. Dobiš sms poruku kad ti prebace na novi ruter ako ga nemaš onda nemaš ni usluge. Rezultat je 2 dana bez interneta i zvao ih da mi dođu donesu ponovo taj novi i 2 metra da ga stavim na ormar. Ispala cijela pomutnja jer su mutavi i glupi, tehničar prvi put nije došao, drugi put nija imao pojma o čem se radi. Iako sam sve sa njima 5 puta dogovorio i prošao šta sve treba. Na kraju svega sam sretan kaj imam net i jedva čekam da mi istekne ugovor i da ih otkantam. Inače ih imam od prvog dana u stanu 9ta godina i upravo zbog toga da ne mijenjam ruter i ne mrdam po kutiji nisam htio menjat operatera al sad sam eto primoren.
Tualatin je offline   Reply With Quote