Citiraj:
Autor Hazl113
Ja kao predstavnik suvlasnika i moj zamjenik. Ne znam koliko je to bitno tko će biti. Znam da netko mora, a pošto ja imam sve ključeve pa onda i taj neka je na hrpi. Za tu prostoriju gdje će biti snimač i sve drugo treba dva ključa. Treći bi bio od ormarića. Zato je najbolje da predstavnik bude i za to nadležan, pogotovo što mi to nije strano. I nisam gore odgovorio na pitanje. Snimač bi čuvao podatke 2 ili 4 tjedna. Kamera 3. HD minimum. I da spomenut mi je WD Purple 2TB. Jedino što razmišljam čemu 4 tjedna. Dovoljna su i dva tjedna unatrag. Na koncu nije neka razlika između 2 i 4TB.
|
samo da uletim...
neznam za zg, ali ovdje zgrade koje imaju videonadzor NEMAJU ekran i prostoriju za tako nešto. to niti nema ikakvog smisla.
u hodnik se montira mali mrežni ormar, u njega ide snimač i router.
vi kao stanari nemate pristup videonadzoru. po potrebi se zove firmu koja to montira i održava i oni prelete snimku u potrazi za time šta se navelo (nešto ukradeno, oštećeno...).
videonadzor bez remote pristupa je glupost.
ovo šta ti kažeš "uzme se sd kartica iz kamere doma pa se gleda....." je nešto šta u iole ozbiljnom okruženju ne postoji. mislim da ne postoji firma koja bi ti uopće tako nešto montirala čak i na tvoje inzistiranje.