View Single Post
Staro 18.04.2025., 21:50   #1807
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor Colop Pregled postova
Jel koristi tko neku električnu bravu na keycode za ulazna vrata?
Treba mi za apartman, za ulazna vrata.

Koliko vidim ima Yale i puno kineza u ponudi.
Ne koristim ja, ali smo koristili Nuki kada smo unajmili apartman. Doduše, to nije keycode, već app based.

Na bravi je Nuki, koji je spojen na centralnu nuki jedinicu koja je spojena na portafon.
Pozvonis apartman, nakon što odzvoni, nuki otvori ulazna od zgrade preko portafona. Dođeš blizu, i onda se spoji BT-om na samu bravu i otvori vrata.
Prije samog dolaska, najmodavac mi je poslao invite za nuki app i kod, s kojim sam "dobio prava" na njegov apartman tj. bravu za xy vremenski period.

Nama je radilo ok, s tim da je ključ bio unutra i rečeno nam je da obavezno uzmemo i ključ kada jednom uđemo unutra.
Naime, poslje po komentarima na bookingu, desilo se bilo da je pao cloud dio aplikacije, pa se nisu mogla otvoriti vrata za taj period.

Super stvar za introverte, dao sam sve desetke na bookingu samo zato što se nisam morao susretati s nikim

Ono što treba pripaziti, način na koji se montira mehanizam na vrata i trajanje baterije. Kolega je imao na viksi smart bravu, tokom ljeta kada je sunce upržilo, popustilo je obostrano ljepilo i brava je pala s vrata. Jedva je ušao u viksu spletom još nekih okolnosti.
I naravno batke, ako je na batke.

Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 18.04.2025. u 21:56.
Pupo je offline   Reply With Quote