Citiraj:
Autor Juice
To je Connect, Courier je jeftiniji
https://ford.hr/brochures_and_pricel...Courier+Cjenik
Tog Couriera je šogor uzeo prošle godine po izlasku, i zadovoljan je za sada. On ga koristi za posao, stalno nekaj vuče po gepeku, stavio je i kuku i povuče po potrebi i prikolicu bez problema autić. Za tu cifru da ga izraubaš u 10 godina, čak možda i manje, se isplati. Za radni auto.
|
Upsy da u pravu si. Ne znam skeptičan sam oko tih mlinaca. ALi opet ima ih u prometu jako puno pa valjda i nisu tak loši.
Citiraj:
Autor Router
Najveća istina, pronaći berlinga,caddya ili rifter/partnera a da je ičemu je nemoguća misija. Sve razvaljeno, izvoženo jer eto zato se i kupuju takva vozila ali zato cijena nabrijana barem 50% iznad onog što vozilo zapravo vrijedi ako se uzme u obzir ulaganje da bude bar pristojan.
|
Pogleoda sam ne znam valjda 20ak automobila caddy, berlingo, partner, doblo...jednostavno je sve to toliko ubijeno da je strašno. Ili su hrdjavi, skidana kilometraža itd..
Kao samo 80k, a papučice se cakle
Zadnji doblo kaj sam išao gledati hrdjavi prag na strani vozača + kilometraža nije prava + zamjenski DPF.

Zamjenski dpf afaik češće regeneracije itd...
Cirkus sve u svemu.
Citiraj:
Autor Tumor
Kako ce skvo voziti 90% vremena mozda neka Skoda Karoq 1.5 TSI DSG? Zene vole SUV-ove 
Ako je "cudna zena", pa ne pada na SUV-ove onda Octavia sa istim motorom/mjenjacem.
A dalo bi se za 25k ojrica naci neki mladji primjerak jer kod nas jos uvijek vecina gleda dizelase.
|
Ako je ovo išlo mene onda ti mogu reći da žena ne bi automatik nego manualac i više nekako naginje nekoj ljepoti koju škoda jednostavno nema. Full joj je napet xc40 ali ponuda od 46k eura ju je brzo ohladila.
Ima polovnih starih godinu dvije za 38k ali su slabi s opremom.