Citiraj:
Autor Juice
Cx30 je na šasiji Mazde 2, CX5 je na šasiji Mazde 3. Ovisi koja klasa auta ti treba, CX30 je mali, u gepek staviš kolica i pun je.
CX5 je već prostraniji, udobniji, veći gepek.
Svakako benzinac, dizel je lutrija i možeš naletit na super i na loš.
Lak na Mazdi je osjetljiv i u tanjem je sloju nego na ostalim autima pa očekuj da će skvo očešat tu i tamo.
Što se tiče km, gledaj što manje da ima. Za benzinca ne znam kak mu idu intervali i kaj se mijenja na kolko km pa vidi servisni manual što možeš očekivat ak je blizu 200k km.
Kad smo već kod Mazdi, prodavat ću svoju trojku ak je tko zainteresiran. Odo na veći auto.
|
Citiraj:
Autor Tumor
Ovo usporedjujem sa dva auta koja imam istovremeno i mogu istovremeno osporedjivati, a i nije bas da ih dijeli 3 klase.
Prije te Mazde 2 smo imali Toyotu Yaris 1.0 (Mazda zamjenila Toyotu), ta se 2 auta mogu usporediti.
I Yaris je zaista bio "pravi nepoderivi japanac", po kvaliteti koplje ispred Mazde. Taj auto tocis benzin, jednom godisnje na redovni servis i zaboravis da ga imas.
Jedino sto on bas nije radio ugladjeno u leru jer je bio 3 cilindras.
Kada smo razmisljali o zamjeni Mazde 2 za veci auto u igri je bila i CX-30, ali zena nije htjela niti cuti jer nije bila presretna sa dvojkom, a ona je osoba koja se inace zaljubi u svoj auto.
|
@Juice - odakle cupas taj Info? Daj linkove.
CX-3 =
Mazda 2 = Toyota Yaris (zadnje 3 generacije ako me sjecanje dobro sluzi)
CX-30 = Mazda 3 (CX-30 ima malo veci prtljaznik ali ništa extravagantno)
CX-5 šasija je baza bila za moderne Mazde 3 i 6 jos tamo od 2014-e. Ne obrnuto.
Mazda je uvijek bila po kvaliteti unutrasnjosti iznad Toyote u donjem segemntu barem pogotovo ako si uzeo bar srednji paket opreme (al i skuplja). Kvaliteta mehanike - kako koje godine bih rekao. Toyota je imala jeftinije održavanje (izuzev hibrida). Mazda je uvijek ciljala da se malo progura u luksuzniji segment ali nikad uspjesno jer nije sa svetim trojstvom mogla konkurirat po pitanju performansi, dinamike a ni luksuza. Rabljeni hovewer - ću uvijek radije uzet Mazdu nego BMW/Mercedes/Audi jer su cijene održavanja ipak niže (a i auti su manje komplicirani) a dašak luksuza ne košta tak puno više.
No da se vratim na temu CX-5 Skyactive G 165. Hamm provjeri samo da na nema karbonizacije na ventilima i vozi. Mogucnost iste je mala ako je auto kak spada odrzavan ali nikad 0.