S obzirom da namjeravam zamijeniti ovog svog Rubina (koji je džepičasta jezgra, 7 zona, bla bla...smeće) sa novim madracem, odlučio sam se za radikalan potez, a to je da novi madrac bude sa Bonell jezgrom.
Da, najjednostavniji, nema 7 zona, ali zato (neki) imaju ljeto/zima stranu (pamuk/vuna), lateks, rupe za prozračivanje, itd.
Također variraju po tvrdoći, a na tvrdim Bonell madracima sam uvijek dobro spavao. Čak sam čitao da ih preporučuju za ljude koji se stalno okreću po postelji (ja).
No, izbora je puno pa sam, logično, morao sastaviti tablicu koja će mi pomoći da na kraju odaberem madrac.
Ukoliko je netko u sličnoj potrazi, ovo je moj trenutni research:
- Domooprema se ne javlja na telefone koliko god ja zvao, pa informaciju o njihovom madracu još nemam.
- Bernarda ima loš website na kojem apsolutno ništa bitno ne piše, pa čekam njihov odgovor emailom.
- Od cijele ponude najviše iskače madrac iz webshopa Namjestaj.hr.
Pitanje je jedino zašto daju toliko lufta na povrat, i posljedično, hoću li ja kupnjom njihovog madraca dobiti madrac od nekog tko ga je odlučio vratiti nakon 364-og dana ?
Ukoliko imate još neki prijedlog za dobar Bonell madrac, let me know.
Ty
EDIT:
Bernarda i Domooprema ne dozvoljavaju povrat madraca iako ga se može naručiti sa dostavom. Njihova logika je da ga trebate isprobati u salonu, i nakon toga nema "kajanja".
Ako neke od madraca koji vas zanima nemaju u salonu (kao npr. Domooprema), jebiga, vaš problem.