View Single Post
Staro 16.04.2025., 10:15   #3851
tomek@vz
Premium
Moj komp

tomek@vz's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor zvonac Pregled postova
Pozdrav.

Posto vise nemam komp, u dvojbi sam izmedju laptopa i tableta.
Imao sam SL7 sa ARM cipom, al sam ga vratio radi touchpada, ocito je softverski problem, a MS bas nema sluha za to.

Namjena je, mailovi, surfanje, 4k yt, word-pdf, torrenti (filmovi) multitasking.
Znaci tablet bi trebao radit buttery smooth dok ga se nagazi.

E sad, obicaj mi je spojit prek hdmia na telku i gledat filmove 4k. Kak se tablet drzi po tom pitanju? Recimo spojit ga na tv i pustat filmove prek vlca.
Mozda je rad na laptopu komotniji radi fizicke tipkovnice, ak govorimo o tipkanju spram tableta.

Kolko sam citao, samsung je tu bolji ako gledamo softversku stranu, recimo samsung tab 10+.
Cjenovni rang, ne ganjam da je cim jeftiniji, nego prakticnije, zaokruzeniji, i softverski da je, rekli bi ameri "top notch" tak da nije problem dat koju 100ku vise al ak opravdava cijenom.

Gle iskrenu za tu namjenu bi ti trebao malo bolji /veci tablet sa tipkovnicom (word) a rabljeni Thinkpad sa barem 8th gen i5 i 8/16GB meme i SSD-om ce to odradivat jednako dobro ili bolje - bar po meni.