Preskupo za uredaj koji nema jamstvo kod nas. A od Giztopa nikad vise, OP12 dobio dva mrtva pixela, prvo rekli da ce priznati jamstvo i da im posaljem slike, kad sam poslao slike rekli su ovo
Citiraj:
sorry, that is only a little black dots on the screen, right? it may has no influence on the phone using, how about just keeping the phone for using?
if the dots become worse during using, we will offer return address for the warranty repairing.
thanks.
|
Onda sam im rekao da mi jamstvo istjece za 4 dana i da ne zelim cekati da se pogorsa, nikad vise mi nisu odgovorili iako sam poslao jos 3 maila da ih podsjetim da jos uvijek cekam.
Sto se tice neplacanja carine, isto diskubatilno. Na stranici im pise
Citiraj:
Q: Do I need to pay customs duties?
R: Usually, we declare the package with a lower value to help buyers to avoid customs duties, and we have warehouses in both China and Europe, so European buyers needn't pay the customs fees.
|
Dobijes fejk excel racun s nepostojecim modelom mobitela da carinik ne moze proguglati (iako na kutiji pise tocan pravi model) i onda saljes taj fejk racun riskirajuci carinski prekrsaj. Nisam platio 35e postarine da se dovodim u nezgodan polozaj. Druga stvar je ako uzimas sa eu skladista, onda te boli briga, ali je i cijena uredaja veca.
No ok, hoces ustediti pa riskiras. Ali ovo sa jamstvom im necu oprostiti, prodao sam op12 za 200e manje zbog mrtvih pixela.