View Single Post
Staro 14.04.2025., 11:12   #40
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor The Exiled Pregled postova
Nažalost pročital sam sve, a Linus kao stručLJak se taman paše uz taj članak, zato sam ih i spomenul u istom kontekstu, jer se sve veže na ono kaj smo inicijalno komentirali u ARM laptop temi kad su izašle prve recenzije u sklopu reklamne kampanje diljem Interneta.
Jesi siguran da si procitao?

Citiraj:
However, the laptop currently maintains a 4.2/5-star rating based on 360 ratings. 12% of these are one-star and 71% are five-star ratings. A sudden spike in returns may be boosted by Microsoft updating the Surface Laptop 7 with an Intel Core Ultra series of processors, so customers are returning their Arm-based laptops for x86 variants. We need more data to make further conclusions.
Tih dva paragrafa bazirano je na "ljudi koji imaju rak piju vodu - voda izaziva rak" metodologiji.

Citiraj:
Hardveru ništa ne fali uz prateću softversku kompatibilnost izuzev popularnih igraćih naslova, kaj je Qualcommu valjda najveći i nepotrebni zajeb u marketingu, jer ovi uređaji su kak smo se složil, cjenovno pozicionirani u rangu s Appleovim M modelima, a idealna cifra bi im bila u skladu s Chromebook izdanjima.
Gdje su ti testovi gdje bi Snapdragon Elite X trebao kostati red velicine manje nego ekvivalent aktualnom Intelu ili M-u?

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote