View Single Post
Staro 14.04.2025., 06:22   #1517
tomek@vz
Premium
Moj komp

tomek@vz's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor Piksa Pregled postova
Gramofone i mixetu nisam još kupio, ali hoću kad se nakupi bar 30-ak ploča. Dosta skup hobi pa sam trenutno na 1-3 ploče mjesečno, kolko financije dopuštaju.

Ploce su trenutno skup hobi jer je proizvodnja slaba. Ploce je najbolje trazit po placu jer se nadu za manje para. Ploce su za ekipu koja gusta u procesu slusanja ploca , ciscenju ploca. Imao sam gramofon i par ploca i na kraju se svega rijesio jer sam skuzio da nisam taj tip a i najcesce sam mogao nabaviti digitalne kopije zeljenih albuma za osjetno manje love (npr. "Nils Lofgren - Acoustic Live" album LP 180g rabljeni nisam nasao ispod 80 Eura , CD rabljeni 3 Eura a album preko Qobuz u FLAC formatu 12 Eura). CD-i se mogu nabaviti za kikiriki trenutno (uredaji i mediji) + osobno mi je bas iz tog razloga draze da imam lokalnu FLAC biblioteku, em mi je jeftinije em lakse baratati s njom (+ portabilnije). Necu te odgovoriti od ploca ali prije nego pocnes razmisli sto ce ti bolje dugorocno pasati.