Izgleda da je taj error s baterijom nekako povezan kada vrtim benchmark. Danas sam ga 4 puta trigerao, a mimo toga unazad 7 dana imam zabilježeno 5 errora.
Resetirao sam danas bios, ali nisam dobio neke veće funkcionalnosti, vidi donji quote, UV mi radi na neku foru otkad imam lap.
Citiraj:
Autor 1v@n
Told you so
Stvarno su složili vrhunsku stvar za tu namjenu. S vremenom dođe na svoje pa očekuj još bolje rezultate kroz koji tjedan
|
Citiraj:
Autor geronimo_2
ovo zvuci top. jel zeznuto to nanjeti?
koja dimenzija ovog cuda treba? to se reze pretpostavljam?
al daj mi pojasni, kako si upogonio UV? imas neki prastari BIOS ili si downgrade-ao?
|
Nije teško koliko je pimplavo. Treba dosta mali komad, folija je kruta sa obje strane i taj pad je ful tanak. Preporuka ga je držati u frižideru prije primjene, a pomoglo bi i ako su ti prsti recimo hladni ili da što kraće držiš pad pod prstima dok ga nanosiš. Skinut prvu foliju je lako, zalijepiš ga na cpu i onda treba skinuti drugu foliju bez da potrgaš sve
Rezao sam ga na 10x15mm za x280 s tim da je ispalo da ima viška 1mm u obje dimenzije al bolje tako. Nego da ti se zalijepi za cpu i skužiš da nije skroz precizno sjeo.
Režeš oštrijim skalpelom, nije problem kad je ohlađen pad. Zapravo režeš foliju jer pad je dosta tanak. Možda bi zaobišao škare jer one osim što režu ujedno i guraju to što režu.
Imam valjda zadnji bios jer sam ga povukao s Vantagea (15.10.2024). UV uredno radi, ne znam kako, nisam još skroz u dubinu shvatio taj Throttlestop tool. Mislim da ono što ne radi (još testiram i čitam) je onaj BD PROCHOT flag koji je ukucan u biosu, tj mogućnost da se trajno ugasi. Na njega se mnogi žale, on je valjda zaslužan za trotlanje i zbog toga TS app gubi dio funkcionalnosti na laptopima.
EDIT: mogu sad potvrditi, reset bios-a mi vrati BD PROCHOT kvačicu i nije grayed out, mogu je ugasiti, ali to mogu samo na jednom profilu i ne primjećujem da ima pomaka. Kad je ugasim, zasivi se na svim profilima. Kada resetiram postavke TS-a, više ne mogu dirati tu kvačicu, ostaje siva i defaultno upaljena! Mislim da je to ta stvar koja je zaključana u biosu
Mislim da sami UV nije zahvačen time, vidim u hwinfu da je voltaža niža, sve izgleda uredno po tom pitanju.