Tema: Dobra klima
View Single Post
Staro 12.04.2025., 23:10   #5104
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Godisnji servis klime, Hyundai, kupljeno online jel...

Ukratko javio se trgovini za godisnji servis i naveo listu prigovora. Cekao cekao i cekao da mi jave termin, da bi mi se bez ikakve najave javio neki drugi serviser koji je "upoznat s mojim upitom". Kratkim guglanjem firme vidim da je osnovana 2025. godine. Velebajno!

55 eura po klimi + trosak prijevoza. Vjerojatno sam najebo kako god okrenem i nadam se da nece nista polomiti. Plan mi je odj garanciju i sve sam raditi ili platiti mom majstoru, ali zelim gledati kako ovi to sad rastavljaju i nauciti taj prvi put i to cu platiti. Klime i ovako tresu, limovi zvone, nece to raditi 10 godina kakogod okrenes. Sjebali su mi montazu jednim dijelom i ocito je proizvod "koliko para..." (GMV2 i GMV3).
Long story short, serviser mi zeznuo nesto i sad mi klima u sobi na momente bruji (unutarnja) ali nije vent i ne kuzim(o) uopce sta je. Ne kuzi ni on, vracao se drugi put, ali nije uspio popraviti.

Bas sam znao da ce neki k biti, covjek je tek otvorio obrt kaze, makar ima nekog iskustva s klimama otprije. Rekao je da ce se vratiti jos nesto napraviti sto su mi shebali oni prvi koji su ugradjivali klimu, ali ja jednostavno vise ne zelim da mi on ista radi.

I sta sad da radim?

Ok, znam da cu zvati svog covjeka i platiti jos jedan servis ako uopce bude raspolozen raditi iza sad vec dva razlicita majstora koji su sjebali tu jadnu klimu... Da mi se sere, sere mi se.